Toimitusehdot

Yleistä

Maa-ainesten verkkokauppa on Veikko Vainionpää Oy:n (0546688-9 , Itäkuja 2, 13720 Parola, puh. 040 451 3590verkkokauppa. Veikko Vainionpää Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset yleisimmillä verkkopankeilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä on nouto tai toimitus toimitusalueemme sisäpuolelle. Toimitusalueet on hinnoiteltu eri vyöhykkeinä.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Noudettavat tuotteet ovat noudettavissa aikaisintaan seuraavana päivänä tilauksesta. Normaalit noutoajat arkisin klo 16:30 tai erikseen sovittuna.

Palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa aiheutuneista palautuskustannuksista, jotka ovat suuruudeltaan yhtä suuret kuin toimituskustannukset samaan osoitteeseen. Palautuksesta on sovittava etukäteen. Mikäli tuotteessa on reklamoitavaa, olethan yhteydessä meihin.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Juho Vainionpää 

040 451 3590

juho.vainionpaa23@gmail.com


Markus Hallenberg

040 840 4065

kauppa@hallenberg.fi